Deze training wordt gegeven door:
Gea Stoel
Ontwikkelaar van het therapeutisch bordspel 'Hart op de tong'

Rouw- en verliescoach bij


- Ontmoeten, erkennen, herkennen, verkennen en verbinden -

Hart op de tong is een laagdrempelig bordspel dat op veel manieren in te zetten is voor volwassenen en kinderen. Het is geschikt voor gebruik in 1 op 1 situaties als in groepen. Er bestaan drie varianten van het spel:

Hart op de tong...

- Basis: bij scheiding van ouders

- Uitbreiding: bij rouw en verlies

- Aanvulling: in beeld

Alle drie de varianten maken gebruik van het speelbord, 127 kaarten met vragen en opdrachten, beeldkaarten en een dobbelsteen. Op het speelbord staan huizen die staan voor een belangrijk aspect van rouw bij scheiding van ouders of verlies van een dierbare. De 'Rouw en verlies'-uitbreiding  bestaat uit 70 extra vragen. De 'In beeld'- aanvulling is gebaseerd op het contextueel en systemisch gedachtengoed van Bert Hellinger. Bij deze aanvulling wordt gebruik gemaakt van poppetjes die op het speelbord geplaatst worden.

Om optimaal met het spel te kunnen werken kun je een training volgen. Daarin ontdek je hoe Hart op de tong ingezet kan worden in een groep en individueel. Met Hart op de tong in beeld leer je systemisch te kijken door opstellingen te doen met poppetjes op het speelbord.

Voor meer informatie over de training: klik hier

© 2008 - 2024 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel