- Academie voor Systemisch MensenWerk -

De naam zegt het al. Wij werken met mensen vanuit de inzichten van de systemische familie- en organisatiedynamieken. Ons hart en onze bezieling ligt bij het begeleiden, inspireren en opleiden van mensen, die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen leren inzetten en al hun beschikbare potentie willen vrijmaken. Zowel in hun persoonlijke als in hun professionele leven.

Zo bieden wij de SKB, VVH en NOBCO PE geaccrediteerde basisopleiding Systemisch MensenWerk aan voor een professionele ontwikkeling als begeleider van familieopstellingen. In het voorjaar van 2019 starten wij met de NOBCO PE geaccrediteerde vervolgopleiding Systemisch Organisatie Werk en de basisopleiding Systemisch Werk voor professionals in Diergezondheidszorg. Begeleiden vanuit systemische dynamieken is vakwerk; het vraagt deskundigheid en vaardigheid, hartsbewustzijn en transparantie.

Systemisch werken gaat over je op een autonome manier verbinden met jezelf, de ander en met het wetende veld. Dat geldt ook voor ons: In de rol van trainer, coach en relatietherapeut bieden wij onze ervaring, inzichten en kennis over het werken in het systemische veld. We nodigen je uit om te leren, reflecteren en integreren.

Naast de opleidingen voor professionals bieden we in het kader van persoonlijke ontwikkeling een Leerwegen een Meerweg. Daarnaast begeleiden we ook individuen met coaching en (echt)paren met relatietherapie.

We organiseren regelmatig opstellingendagen, waar je met je persoonlijke en professionele vragen terecht kunt. De data en meer informatie vind je op onze website:
www.systemischmensenwerk.nl

© 2008 - 2024 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel