Deze training wordt gegeven door:
Gertie Mooren
Rouw-, verlies- en traumatherapeut

 

 

- Lifeboat - Methodiek voor het leven - 

Iedereen die Gertie kent, weet dat zij het leven uitlegt als varen in een bootje. Allerlei theorieën en modellen die te maken hebben met hoe wij ons leven leven zijn hierin metaforisch, simpel doch duidelijk uitgewerkt. Iedereen vaart zijn eigen bootje op zijn eigen manier met zijn eigen peddels.
Maar je maakt ook golven voor een ander. Hoe vaar jij jouw eigen bootje en welke invloed heb jij op de bootjes van een ander en de ander op dat van jou?

In de tweedaagse Lifeboat training combineert Gertie het duale procesmodel van Stroebe en Schut met modellen en theorieën uit de systeem- en traumatherapie. De training is erop gericht om anderen te leren de metafoor van het bootje in te zetten bij rouw- en verliesbegeleiding van individuen, groepen en systemen. Naast het prachtig vormgegeven handboek ontvang je bij deelname aan de training een handzame houten boot inclusief 'vaargerei' - ontworpen en gemaakt in Verwonderland :-)

Meer informatie over de training vind je hier: klik

Naast de Lifeboat is Gertie initiatiefneemster van de stichting 'Mijn masker af', een stichting door en voor jongeren met wie zij voor organisaties, scholen, bedrijven etc. presentaties en gastlessen geeft over 'Omgaan met verlies', of -nog beter- 'Omgaan met het leven waar verlies een onderdeel van is'. Daarnaast is zij samensteller van het gelijknamige boek waarin jongeren hun persoonlijke verhaal vertellen en biedt Gertie individuele- en gezinsbegeleiding bij elke vorm van verlies. 

 

 

© 2008 - 2024 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel