Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over:


Levertijden, spoed & afhalen, verzendkosten
Uitverkochte artikelen
Bestellen & Betalen
Beschilderen
Ontwerp op maat
Garantie, ruilen & klachten
Gebruikte materialen & duurzaamheid
Overige vragen

 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

STUUR ME DAN EEN MAIL →
 


Levertijden, spoed & afhalen, verzendkosten


Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Ik ga met liefde en plezier aan de slag om jouw set persoonlijk voor jou samen te stellen. Omdat ik handwerk lever (en goed werk tijd nodig heeft ;-) hanteer ik andere levertijden dan je van de meeste webwinkels gewend bent.
Bovendien ga ik maar 1 keer per week met alle pakketjes naar het postkantoor; wel zo fijn voor de natuur!

Voor de meeste bestellingen geldt het volgende overzicht:

 Besteld op Wordt verzonden
 ma en di (voor 14:00) eerstvolgende woensdag
 di (na 14:00) en wo woensdag over een week
 do, vr, za, zo eerstvolgende woensdag


Dit schema geldt niet voor...

 ... artikelen waarbij WK... staat deze worden verzonden aan het einde van genoemd weeknummer
 ... artikelen waarbij Reservering staat deze worden uiterlijk verzonden aan het einde van de genoemde week
 ... maatwerk & werk in opdracht wordt verzonden volgens afspraak

Je ontvangt altijd een mail met track & trace informatie zodat je kunt zien wanneer PostNL jouw pakket bezorgt.
Meestal is dat de volgende werkdag.


Ik heb mijn bestelling met spoed nodig, wat zijn de mogelijkheden?
Stuur een mail naar anneke@verwonderland.nl of een berichtje naar +31 6 37 38 45 45. Samen bekijken we of jouw bestelling met spoed geleverd kan worden. Voor spoedbestellingen vraag ik € 10,- servicekosten


Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja, dat kan. Aan het einde van het bestelproces kun je kiezen voor de optie 'Samenvoegen / Afhalen in Verwonderland'.
Afhalen is gratis en kan alleen op afspraak. Je kunt je pakket afhalen bij mijn huiskameratelier aan de Philips Vingboonsstraat 81 in Tilburg.Ik stuur je een bericht wanneer het pakketje klaar is zodat we een tijdstip af kunnen spreken.


Waarom zijn de levertijden langer dan in andere webwinkels?
Verwonderland is een relatief kleine, maar groeiende webwinkel. Er is geen helpdesk, geen gigantisch magazijn en geen groot team dat dag en nacht bestellingen in orde maakt. Wat wel? Ik werk samen met een fantastisch klein team dat met toewijding en veel oog voor detail jouw bestelling beschildert en verzendklaar maakt. Naast dat o-zo-leuke werk nemen we ook tijd om samen te zijn met familie en vrienden, duiken we de natuur in en nemen we ruimte om te ontspannen. Zo blijft Verwonderland gezond en kunnen we jou blijven verrassen met nieuwe creaties :-)


Wat zijn de verzendkosten?

 Nederland € 4,80
 NL afhaallocatie € 7,55*
 België € 10,75

*Dit is duurder omdat ik deze pakketjes niet als brievenbuspakje kan verzenden en frankeren
 


Uitverkochte / niet leverbare artikelen


Allereerst een algemene noot: 
Creativiteit is niet te sturen, af te dwingen en slecht te plannen. Ik kan daarom in de regel geen antwoord geven op de vraag of en artikel weer gemaakt wordt en zo ja, wanneer het dan geleverd kan worden


Komt ... (het uitverkochte / niet leverbare artikel) nog terug in de webwinkel? En zo ja, wanneer dan?
Sommige uitverkochte artikelen komen nog een keer terug in de webwinkel. Als er niet bij het artikel staat wanneer je het kunt verwachten, weet ik zelf nog niet of en wanneer ik het weer ga maken. Ik kan je dus geen antwoord geven op die vraag.


Kun je me op de hoogte brengen wanneer ... (het uitverkochte / niet leverbare artikel) weer leverbaar is?
Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk op de hoogte brengen. Je kunt je wel inschrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief 'Flessen-Post'. Daarin schrijf ik over nieuwe en weer bestelbare artikelen. Inschrijven kan hier: 
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF → 


Kan ik ... (het uitverkochte / niet leverbare artikel) reserveren?
Sommige artikelen kunnen gereserveerd worden. Als dit zo is staat er in de artikelomschrijving 'RESERVERING' en daarbij de week of maand waarin het artikel dan geleverd wordt. Alle andere artikelen kunnen niet gereserveerd worden.
Let op: Wanneer je een reservering plaatst èn daarnaast andere artikelen bestelt, wordt de gehele bestelling pas geleverd in de week of maand van het gereserveerde artikel. Wil je dat niet? Plaats dan twee bestellingen.


Ik kan ... (het uitverkochte artikel) niet bestellen en/of reserveren en vind het geen probleem om lang te wachten. Wat kan ik doen?

 1. Houd de nieuwsbrief in de gaten. Inschrijven kan hier: INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF → 
 2. Laat me per mail weten naar welke artikelen je interesse uitgaat. Ik noteer je naam dan op een lijst met geïnteresseerden. Àls ik de door jou gewenste artikelen weer heb gemaakt (wat niet altijd gebeurd) stuur ik je een bericht. STUUR EEN MAIL →

 


Bestellen & Betalen


Ik heb een bestelling geplaatst maar wil nog iets toevoegen zonder extra verzendkosten te betalen. Hoe kan ik dat het beste doen?

 1. Plaats een nieuwe bestelling om het ontbrekende artikel te bestellen. Om het systeem geen verzendkosten in rekening te laten brengen kies je helemaal aan het einde van het bestelproces voor de optie 'Samenvoegen / Afhalen in Verwonderland'. De verzendkosten worden dan van het totaalbedrag afgehaald.
 2. Laat me per mail weten dat je twee bestellingen samen wil laten verzenden. 
  Let op: Dit kan alleen als je nog geen mail met track & trace info hebt ontvangen en jouw bestelling dus nog niet onderweg is!
  Vermeld in de mail de ordernummers van beide bestellingen STUUR EEN MAIL →


Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar heb nog geen bevestiging in mijn mailbox ontvangen, wat nu?
Het komt regelmatig voor dat er een klein typfoutje in het mailadres staat waardoor het systeem je geen automatische bestelbevestiging kan mailen. Stuur een mail met het juiste emailadres dan wordt je bestelling gewoon in behandeling genomen. Wanneer ik je pakketje naar het postkantoor breng, ontvang je als bijlage bij de verzendbevestiging de factuur. 
STUUR EEN MAIL →


Het lukt niet om mijn bestelling te betalen, hoe kan ik dit oplossen?
Waarschijnlijk heb je (per ongeluk) gekozen voor betaling via BanContact, terwijl je niet in België woont. Kies voor betaling via iDeal of Klarna als je in Nederland woont. Belgische klanten kiezen het best voor BanContact. Blijft het probleem zich voordoen, stuur me dan een mail, dan stuur ik je een betaalverzoek waarmee je de betaling alsnog kunt voldoen. 
STUUR EEN MAIL →


Ik kan alleen op factuur betalen voor een grote instelling of organisatie. Is dit mogelijk?
Ja, dat kan! Stuur me een mail met daarin de volgende gegevens:

 • Factuuradres en email adres waar ik de factuur naartoe mag sturen
 • Afleveradres en email adres waar ik de track & trace informatie naartoe mag sturen
 • Evt referentienummer oid dat op de factuur vermeld moet worden
 • Een zo compleet mogelijk overzicht van de artikelen die je wil bestellen, liefst per artikel met een link naar het artikel op de website + het gewenste aantal per artikel 

Wanneer ik je mail heb ontvangen maak ik zo snel mogelijk de factuur in orde. STUUR EEN MAIL →


Ik wil een grote bestelling plaatsen, kan ik korting krijgen?
Voor alle artikelen in Verwonderland vraag ik een eerlijke prijs, een prijs die overeenkomt met wat het artikel waard is en de tijd die ik eraan besteed om het te maken en/of beschilderen. Omdat ik grotere bestellingen niet sneller kan beschilderen dan kleinere, hebben mijn artikelen een vaste prijs en geef ik dus geen korting.


Als Belgische ondernemer wil ik graag de BTW laten verleggen, hoe doe ik dat?
Tijdens het invoeren van jouw gegevens is er de mogelijkheid om je BTW nummer in toe voeren in het bijbehorende vakje. Let erop dat je het nummer invoert, inclusief letters. Door het invoeren van jouw nummer zorgt het systeem er automatisch voor dat de BTW verlegd wordt. De factuur ontvang je als bijlage bij de ontvangstbevestiging van jouw bestelling. Daarop is ook te zien dat de BTW verlegd is.

 


Beschilderen


Wat zijn de voor- en nadelen van de beschilder-opties? En welke keuze past het best bij mij?
De meest verkochte families zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Hieronder de varianten met daarachter per variant de voor- en nadelen.

Onbeschilderd

 • Neutraal
  Onbeschilderde poppetjes zijn neutraal en daarmee het meest divers in te zetten. Je kunt ze eventueel per sessie van een tijdelijk kleurtje voorzien door ze te combineren met losse gekleurde schijfjes.Je cliënt kiest dan per poppetje een bijpassende kleur en koppelt deze met behulp van de bijgeleverde positioneringsgum aan de onderkant van het poppetje. Aan het einde van de sessie haal je de schijfjes los van de poppetjes en heb je weer een blanco set om een volgende sessie mee te beginnen

   
 • Zelf te decoreren
  Fijn als je zelf creatief bent en de poppetjes 'eigen' wil maken

   
 • Geen kijkrichting
  Wanneer de poppetjes geen kijkrichting hebben kun je als opsteller een extra vraag stellen: 'Waar kijkt dit figuur naar?' Dit kan een voordeel zijn; het maakt dat het poppetje alle richtingen op zou kunnen kijken, maar ook een nadeel; de poppetjes zijn iets abstracter wat meer inlevingsvermogen van de cliënt vraagt en het vertraagt het opstellen iets. 

Neutraal met oogjes

 • Kijkrichting
  Geeft snelheid aan de opstelling omdat de kijkrichting meteen duidelijk is. Sommige cliënten vinden de poppetjes herkenbaarder wanneer ze oogjes hebben

Gekleurde lijfjes

 • Visueel makkelijk van elkaar te onderscheiden
   
 • Kleur kan extra informatie geven
  Een rood poppetje kan bijvoorbeeld als boos / hartstochtelijk / warm worden ervaren en daarom uit worden gekozen.
  Nadeel: de cliënt kan poppetjes kiezen op basis van kleur in plaats van op basis van formaat. Dit geeft andere informatie.
  Wil je de kleur loskoppelen van de poppetjes, overweeg dan om een neutrale set te combineren met gekleurde schijfjes. 

   

Ik wil zelf schilderen en/of lakken. Welke verf kan ik het beste gebruiken?
Ieder materiaal heeft andere eigenschappen die ieder op zich mooi en/of geschikt kunnen zijn. Ik gebruik zelf altijd acrylverf op waterbasis van het merk 'Amsterdam'. Ze zijn te koop in kleine potjes onder de naam 'Decorfin Universal Satin'. Deze verf dekt goed, is watervast en ook geschikt voor speelgoed. Eveneens makkelijk te mengen en waterverdunbaar. Om te lakken gebruik ik venis van het merk 'Creall'. Met andere verf of lak heb ik geen ervaring, daarvan kan ik dus niet zeggen of het goed werkt.

Waterverf en stift hebben de neiging om in de nerven van het hout te trekken, maar behouden meer de structuur van het hout zelf. Als je oogjes op de poppetjes wil tekenen, kun je hiervoor beter (kleur-)potlood gebruiken òf eerst de poppetjes lakken en vervolgens watervaste stift gebruiken.


Ik heb speciale beschilder wensen; hoe geef ik deze door?
Ik vind het leuk om zo persoonlijk mogelijk te werk te gaan, en bovendien maken jouw wensen mijn werk gevarieerder, dus als je wensen hebt; geef ze gerust door! Je kunt me een mail sturen waarin je vermeld welke set je graag zou willen en/of welk model poppetjes je graag wil laten beschilderen en wat je schilder-wensen zijn. 
Ik kijk vervolgens in mijn planning om te zien wanneer ik jouw opdracht af zou kunnen hebben en laat je via de mail weten welke kosten je kunt verwachten. Na jouw akkoord stuur ik je een link waarmee je jouw maatwerk-set kunt bestellen en betalen via de website. 
STUUR EEN MAIL →


Welke kleuren gebruik je meestal voor een set?
In een standaard gekleurde set zitten alle kleuren van de regenboog + zwart, wit, grijs en wat extra kleuren.
Over het algemeen schilder ik de rechte (mannelijke) poppetjes in een iets donkerdere tint dan de uitlopende (vrouwelijke) figuren.

Voor de op-1-na-grootste poppetjes, de 'volwassenen' gebruik ik primaire kleuren: rood, geel en blauw
Voor de poppetjes daaronder, de iets kleinere kinderen, gebruik ik secundaire kleuren: oranje, groen en paars
Op deze manier kun je bv een rode vader + een gele moeder = een oranje kind neerzetten.

Soms krijg ik de vraag om geen zwart te gebruiken, ik denk echter dat degene die gecoacht wordt of therapie krijgt, vaak te maken heeft gehad met negatieve ervaringen die juist goed passen bij donkere kleuren. Wat mij betreft mogen de donkere kleuren dus niet ontbreken in een poppetjesset. Daarom gebruik ik voor de grotere figuren wat donkerdere kleuren en voor de kleinere poppetjes lichtere pasteltinten. 

Tot slot: voor de oogjes van de kant-en-klare sets en figuren met karakter gebruik ik WARM bruin. 


Maak je ook sets met getinte poppetjes / families met een donkere huidskleur?
Nee, dit doe ik niet en wel om twee redenen:

 1. Wanneer je de poppetjes ziet als 'blanke' poppetjes, dan heb je - wanneer je werkt met getinte cliënten - eigenlijk nóg een set poppetjes nodig om een complete familie op te kunnen stellen. En misschien nóg wel een set, omdat niet iedereen een even donkere huidskleur heeft.... Wanneer je de poppetjes ziet als 'gewoon' houten poppetjes (zonder daar het concept 'huidskleur' aan te koppelen), zijn het gewoon houten poppetjes. Door de eenvoud van de figuren vraag je zowieso al enig abstractieniveau van je cliënt, immers: de figuren hebben ook geen haar, geen mond, geen armen enz... Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om in mijn assortiment enkel houten poppetjes aan te bieden.
   
 2. Uiteraard heb ik wel eens een getinte familie gemaakt en geëxperimenteerd met wat werkt en wat niet. Omdat het erg lastig is om het houten hoofdje volledig bruin te schilderen zonder de gekleurde lijfjes te raken is dit een erg tijdrovende klus. Ik ben een ervaren schilder met een vaste hand, maar doe nog vlot 2 uur over het kleuren van de hoofdjes van 28 poppetjes... Helemaal donker schilderen vind ik zelf niet mooi omdat daarmee de structuur van het hout meer verloren gaat. Werken met donkere bijenwas werkt beter, al is het aan te raden dan de lijfjes af te plakken. Zelf werk ik het liefst met gekleurde lak. Daarvoor meng ik wat bruine verf door de doorzichtige lak. De houtstructuur van het hoofdje blijft dan zichtbaar.

 


Ontwerp op maat


Ik heb een methodiek ontwikkeld en zoek passende materialen, wat kun je voor mij betekenen?

Ik ben voor mijn werk / afstudeerproject / studie op zoek naar specifieke materialen die precies passen bij mij en mijn doelgroep, kunnen we eens samen brainstormen?

Voor de antwoorden op bovenstaande vragen verwijs ik je graag naar deze pagina: Samenwerken

Ik wil graag iets op maat laten maken, kan dat?

Voor het laten maken van een Beeld van Betekenis verwijs ik je graag naar deze pagina: Beelden van Betekenis
 

 


Garantie, ruilen & klachten


Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar deze is niet compleet, wat nu?
STUUR EEN MAIL → of een whatsapp bericht aan +31 6 37 38 45 45
Ik stuur je zo snel mogelijk een mail terug en zorg ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk weer compleet is


Ik heb een ander artikel ontvangen dan op mijn bestelbevestiging staat, hoe krijg ik het juiste artikel in huis?
STUUR EEN MAIL → of een whatsapp bericht aan +31 6 37 38 45 45
Ik stuur je het juiste artikel gratis toe, en voeg een retourzegel toe zodat jij kosteloos het onjuiste artikel terug kunt sturen


Ik heb de artikelen ontvangen die op mijn bestelbevestiging staan, maar ik heb me vergist OF het artikel valt anders uit dan ik verwachtte en ik wil graag DE VOLLEDIGE BESTELLING RETOURNEREN. Hoe doe ik dat?

 1. STUUR EEN MAIL → met de reden van retournering
 2. Verpak de artikelen zorgvuldig in de originele verpakking
 3. Voorzie het pakket van een zegel* met track & trace code
  adresseer aan: Anneke Coolen | Verwonderland | Philips Vingboonsstraat 81 | 5041 GE Tilburg
  mail de track & trace code naar: anneke@verwonderland.nl
 4. Wanneer ik de zending heb ontvangen, maak ik binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag, zoals op de factuur stond naar je over

*NB: De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de consument


Ik heb de artikelen ontvangen die op mijn bestelbevestiging staan, maar ik heb me vergist OF het artikel valt anders uit dan ik verwachtte en ik wil graag  EEN DEEL VAN MIJN BESTELLING RETOURNEREN. Hoe doe ik dat?

 1. STUUR EEN MAIL → met de reden van retournering
 2. Verpak de artikelen zorgvuldig in de een stevige (brievenbus-)doos
 3. Voorzie het pakket van een zegel* met track & trace code
  adresseer aan: Anneke Coolen | Verwonderland | Philips Vingboonsstraat 81 | 5041 GE Tilburg
  mail de track & trace code naar: anneke@verwonderland.nl
 4. Wanneer ik de zending heb ontvangen, maak ik binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het artikel dat je retour hebt gestuurd naar je over

*NB: De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de consument


Mijn gekleurde poppetjes zijn door intensief gebruik wat versleten, kan ik ze bij laten werken?
Verwonderland draagt graag bij aan een beter milieu en heeft daarom duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken met materialen van goede kwaliteit zodat jij er lang en met veel plezier mee kan blijven werken. Mocht de verf op de poppetjes na verloop van tijd slijten, dan kun je de poppetjes kosteloos naar mij terugsturen. Ik werk ze dan gratis voor je bij! 
Stuur me een mail om te laten weten dat je de poppetjes bij wil laten werken. Ik stuur je een pakketzegel toe en samen overleggen we wanneer je ze het beste op kunt sturen zodat je ze zo kort mogelijk hoeft te missen. STUUR EEN MAIL →


Ik heb een andere klacht, hoe kan ik je het beste bereiken?
Stuur een bericht naar anneke@verwonderland.nl of whatsapp bericht naar +31 6 37 38 45 45. Samen komen we er vast uit!

STUUR EEN MAIL →


Waar kan ik de ALGEMENE VOORWAARDEN vinden?
Je kunt de Algemene Voorwaarden hier als pdf bestand downloaden.


Waar kan ik het MODELFORMULIER HERROEPING vinden?
Hier kun je het modelformulier voor herroeping als pdf downloaden. Je kunt het formulier gebruiken als je de overeenkomst die je met Verwonderland hebt gesloten op officiële toon wil beïndigen.

 


Gebruikte materialen & Duurzaamheid


Wat is dat witte, kauwgum-achtige spul?
Bij sommige sets worden kleine onderdelen met wit, kauwgum-achtig spul op de poppetjes bevestigd. Dit spul is positioneringsgum, ook wel bekend als poster-buddy. Het is een herbruikbare, elastisch blijvende gum die erg geschikt is om onderdelen telkens opnieuw los en vast te kunnen maken aan een poppetje. 
Met de gum kun je bijvoorbeeld gekleurde schijfjes tijdelijk onder de poppetjes bevestigen. Door kleine accessoires (als bv een rugzakje) aan een poppetje vast te maken, kun je spelen met vragen als: 'Wat brengt het jou als je de rugzak draagt?' en 'Hoe voelt het als je de rugzak neerzet?'


Er is een gelijmd onderdeel losgeraakt, welke lijm kan ik het beste gebruiken om het weer vast te maken?

 • Voor vrijwel alle gelijmde onderdelen gebruik ik gewone alleslijm. Even laten drogen, de twee delen goed vastdrukken en klaar.
 • Zaten de losgeraakte onderdelen met wit, kauwgum-achtig spul vast? Kijk dan hierboven
 • De stenen van de lastdrager zijn vastgelijmd met een lijmpistool. Heb je geen lijmpistool, neem dan contact op om het poppetje terug te sturen zodat ik het voor je kan lijmen.

Welke materialen worden gebruikt?

 • Poppetjes Het grootste deel van de poppetjes wordt van beukenhout gemaakt dat in duurzaam beheerde, Oost-Europes bossen groeit. Helaas heeft het hout (nog) geen FSC keurmerk. Als klein bedrijf is het voor Verwonderland (nog) niet mogelijk om de kosten van FSC keuring te dragen, wel zijn we aan het onderzoeken hoe we de bomen die gekapt worden voor de productie kunnen compenseren.
   
 • Andere houten artikelen Veel andere houten artikelen (zoals de huisjes) worden in China geproduceerd en zijn wel voorzien van het FSC keurmerk
   
 • Verpakkingsmaterialen
  Bij het verzenden van de bestellingen houden we rekening met de 3 RRR-en voor een groenere wereld:
 • REDUCE: we zorgen ervoor dat jouw bestelling in goede staat bij je bezorgd wordt, en proberen daarbij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken 
 • REUSE: als er verpakkingsmateriaal nodig is, maken we eerst gebruik van verpakkingsmaterialen die we bij onze eigen leveringen hebben ontvangen
 • RECYCLE: is er 'nieuw' verpakkingsmateriaal nodig, dan kiezen we zoveel mogelijk voor materialen die van gerecycled materiaal zijn gemaakt en/of gerecycled kunnen worden

  De wokkels zijn gemaakt van mais en zijn volledig composteerbaar (en volgens mijn dochters zelfs eetbaar...)

  Als er plastic gebruikt wordt, geldt:
 • Dat het hergebruikt is (bv bubbeltjesplastic en luchtzakken)
 • Dat het van gerecycled plastic is gemaakt (bv doorzichtige tape en doorzichtige plastic zakjes)
 • Dat het van bio plastic is gemaakt (niet doorzichtige witte zakjes)

  Worden materialen (per stuk) in plastic aangeleverd, dan gaat Verwonderland op zoek naar leveranciers die zonder plastic verpakkingen leveren. Daarnaast gaat Verwonderland in gesprek om leveranciers te vragen zonder plastic te leveren. 

Welke stappen neemt Verwonderland om duurzaam te ondernemen?
Als echte natuurliefhebber vind ik het fijn om met natuurlijke materialen te werken en draag ik graag bij aan een gezonde planeet voor plant, dier en mens. Je vindt hier en overzicht van de genomen stappen

 


Overige vragen


Verkoop je ook cadeaubonnen of waardebonnen?
Jazeker! De waardebonnen heten 'Verwonder-Valuta'. Je vindt ze hier


Kan ik een workshop bij je volgen?
Ik geef zelf geen workshops maar verwijs je graag door naar diverse opleiders en opleidingscentra waar ik mee samenwerk. Voor velen van hen maak ik materialen op maat, bij sommige trainingen is deelname zelfs inclusief materialen!
Je vindt hier het uitgebreide aanbod aan workshops en trainingen

Wil je graag tips over het inzetten van de materialen? Bij veel artikelen staan in de artikelomschrijving voorbeelden en ideeën; gebruik ze gerust! Verder hoop ik je te inspireren met mijn maandelijkse nieuwsbrief. Inschrijven kan hier


Zitten er ook handleidingen bij de materialen?
De meeste materialen die ik verstuur komen (zoals ook uit de productomschrijvingen op de website blijkt) zonder gebruikers-instructies. Ik ga er namelijk vanuit dat mijn klanten goed onderlegde coaches en therapeuten zijn die weten hoe ze de materialen in kunnen zetten en wil mezelf niet 'branden' aan sturende instructies, te meer omdat ik zelf geen coach of therapeut ben. Vaak schrijf ik wel bij de artikelen tips over hoe je het materiaal in kunt zetten en/of de ideeën die ik zelf had bij het maken ervan (bv metaforen die je kunt gebruiken). 

Omdat ik graag milieubewust onderneem voeg ik deze teksten niet geprint aan de materialen toe. Degenen die wel behoefte hebben aan wat tekstuele ondersteuning mogen zich vrij voelen om de teksten van mijn website voor eigen gebruik over te nemen.


Wat zijn je gegevens?  
Verwonderland  |  Anneke Coolen  |  Philips Vingboonsstraat 81  |  5041 GE Tilburg  |  Nederland
anneke@verwonderland.nl  |  06 37 38 45 45

KvK: 56987757  |  BTW-id NL001684795B55


Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

STUUR ME DAN EEN MAIL →

© 2008 - 2023 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel