• Vechten, Vluchten & Bevriezen
  Vechten, Vluchten & Bevriezen
  € 25,10
 • Vernieuwde set

  Materialenset Veiligheid & Hechting
  Materialenset Veiligheid & Hechting
  € 127,25
 • Van valkuil naar uitdaging - koord
  Van valkuil naar uitdaging - koord
  € 20,40

Reisjournaal van Verwonderland

Regelmatig schrijf ik op deze plek over mijn avonturen in Verwonderland,
als creatieve ontwerper, als ondernemer en als mens.
Nieuwe materialen vind je hierboven,
in de tekst hieronder geef ik je een kijkje in mijn atelier,
en laat ik je zien hoe ik de materialen gebruik
om mijn binnenwereld zichtbaar te maken in de buitenwereld.
Ik schrijf iedere keer verder, dus als je naar beneden scrollt, dan lees je daar de oudere berichten.

Wil je mijn 'reisverslagen' in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn 'Flessen-post': de nieuwsbrief van Verwonderland

Veel leesplezier! 
Warme groet, 
Anneke


12/10/2020 - 📬 Brievenbus 📭 

“Wat dapper dat je van social media gaat” hoorde ik de afgelopen week regelmatig. Zelf weet ik niet of het dapper is. Een soort van noodzaak voel ik, samen met een groot gevoel van dankbaarheid.

De noodzaak die ik voel heeft hier mee te maken:
📝 Als je social media vergelijkt met brievenbussen, dan heb ik de laatste tijd steeds minder zin om algemene brieven te schrijven aan mensen die ik nauwelijks ken.
📭 Ik merk ook dat ik het moeilijk vind om niet een x aantal keer per dag naar de brievenbus te lopen ‘want misschien zit er wel wat in’. Dat dwangmatige, daar wil ik vanaf.
📬 En het derde item waar ik me vanuit een soort noodzaak tegen wil beschermen is de ongevraagde reclame en brieven met meningen die ik binnen krijg en die ik op social media niet ongeopend weg kan leggen.

🙏🏻 Het dankbare gevoel heeft te maken met de mensen die ik de afgelopen 15 jaar om me heen heb verzameld: echte mensen die in echte ontmoetingen hun enthousiasme over mijn materialen delen met deelnemers, collega’s en andere geïnteresseerden.

🏝 Dat ik mijn social-media brievenbussen weg kan halen om me terug te kunnen trekken op mijn creatieve Verwonder-Eiland, heb ik mede te danken aan jullie! Ook zonder brievenbus blijf ik graag in verbinding.
🚣🏻‍♀️ Je bent meer dan welkom om eens naar Verwonderland te komen voor een echte ontmoeting (met thee & tijd) of om met me te bellen (geen thee, wel tijd 😉)
🍾 Daarnaast nodig ik jullie van harte uit om je in te schrijven voor mijn ‘Flessenpost’ - de nieuwsbrieven die ik zo eens per maand (of wanneer ik er - zonder druk- zin in heb) ga schrijven.
🔗 En tot slot kun je me nog wel vinden op LinkedIn (waar ik minder rommel in mijn brievenbus krijg en waar Facebook niet over mijn schouder meeleest)


04/10/2020 - Tijd om te gaan

     

Mijn lief is voetbalfan. Ik heb er zelf weinig mee, maar de metafoor is erg bruikbaar. Zo zaten we laatst op een bankje en vroegen ons af: is dit het nou? En al grappend:
“Hoe oud ben jij?”
“40”
“en jij?”
“43”
“Goede leeftijd voor een midlife crisis...”
We bedachten dat we in de pauze zitten tussen de eerste en de tweede helft. Daar waar je in de eerste helft nog aan het verkennen bent, is de tweede helft van een hele andere kwaliteit; je speelt naar het einde toe.

En nu, in deze pauze, is het zaak om te kijken hoe we ervoor staan. Wat we met die tweede helft willen. Waar ik laatst al schreef dat het donkere bos aan me trok, dragen de ontwikkelingen in de huidige maatschappij zeker bij aan een groeiend gevoel om me terug te willen trekken. Ik ga niet ècht weg, maar ik ga wel binnenkort Facebook en Instagram verlaten. Je kunt me wel nog vinden op de plek waar ik op m’n best ben; in Verwonderland.

En terwijl ik de komende maand mijn vertrek voorbereid op fb en insta, zal ik op mijn website manieren creëren om in contact te blijven, nieuws te laten zien en verhalen te delen.

Ik hoop jullie dan ook te blijven ontmoeten, online (via LinkedIn of mijn nieuwsbrief) of in real life; de grenzen van Verwonderland blijven open 😊

CONTACT

Wil je kennismaken?

Klik op de foto om te lezen wie ik ben en hoe Verwonderland is ontstaan

---------------------------------------

Heb je een vraag? 

Klik op de foto voor meer gegevens, of stuur direct
een SMS of Signal naar:
+31 6 37 38 45 45

Of schrijf een bericht aan:
anneke@verwonderland.nl

---------------------------------------

Wil je meer
van mijn werk zien?
 

Klik op de foto om een kijkje te nemen in mijn portfolio

BESCHILDER-OPTIES

Klik op de foto voor meer info over de beschilder-opties

© 2008 - 2020 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel