- Heb jij de regie over jouw leven? -

Leef jij je leven op jouw voorwaarden? Sta jij aan het roer van je eigen bedrijf? Of laat jij je leiden door negatieve en kritische stemmetjes in je hoofd?

Ik ben Mariska Ruissen en ik help je graag stress te verminderen, waardoor je meer rust en balans kunt ervaren in je leven. Ik laat je kennis maken met jouw verschillende deelpersoonlijkheden. 

Iedereen heeft verschillende persoonlijkheden in zich, zoals een innerlijke criticus, een slavendrijver, maar ook een levensgenieter. Soms neemt één van deze persoonlijkheden ongemerkt het stuur over. Je herkent jezelf niet meer. Reageert kortaf. Vindt het lastig om goed voor jezelf te zorgen. Houdt meer rekening met anderen dan met jezelf.

Grip op jouw deelpersoonlijkheden geeft jou de mogelijkheid om steeds terugkerende patronen te doorbreken en structureel te veranderen. Zodat jij weer als chauffeur aan het stuur van jouw bus kan zitten. JIJ neemt weer de regie over jouw leven!​

In mijn deels online training “Aan het stuur, neem weer regie over jouw leven” leer ik je om te gaan met al jouw verschillende deelpersonages en ze te managen.

Neem een kijkje op de site van Mariska: www.mariskaruissen.nl

CONTACT

Heb je een vraag? 

Klik op de foto om naar de
Vraag & Antwoord
pagina te gaan  

---------------------------------------

Wil je kennismaken?

Klik op de foto
om te lezen wie ik ben
en hoe Verwonderland is ontstaan

---------------------------------------

Wil je meer
van mijn werk zien?

Klik op de foto om een kijkje te nemen in mijn portfolio

© 2008 - 2022 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel