Niet leverbaar

Set van 18 WOLVILTEN Vloerankers (Ø 25 cm / ♂ + ♀)

Vorige Artikel 7 van 22 Volgende
€ 121,10 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Op zoek naar een mooie set vloerankers
van duurzaam wolvilt?

 

Met deze kleurrijke set krijg je snel inzicht in de belevingswereld van jouw cliënt. Door de grote variatie aan kleuren (9 kleuren per vorm), kan je cliënt voor iedere persoon in zijn/haar systeem een andere kleur kiezen. Door cirkels te gebruiken voor vrouwen en vierkanten voor mannen, heb jij als begeleider meer overzicht en worden bepaalde patronen sneller zichtbaar. Iedere vorm heeft een hapje waarmee de kijkrichting aangegeven wordt. Hoe het vloeranker qua kijkrichting ligt ten opzichte van de opsteller, is zo in 1 oogopslag duidelijk. 

Vloerankers verschillen qua gebruik wezenlijk van tafelfiguren. Door in de ruimte te werken kan je cliënt letterlijk in en uit een bepaalde situatie stappen, kijken vanuit andersmans oogpunt. Het lichaam doet meer mee waardoor de opstelling op meerdere niveaus verankerd wordt (verankerd haha! Vloerankers verankeren....)

Deze vloerankers zijn zacht, duurzaam en...

  • stevig; ze vallen mooi plat door de dikte van 3 mm
  • kleurrijk (maar liefst 9 kleuren van iedere vorm!) zo kan iedere persoon in de opstelling een andere kleur - naar keuze - krijgen
  • divers; een set bestaat uit 9 x de mannelijke, vierkante vorm en 9 ankers van de vrouwelijke ronde vorm
  • geproduceerd met een groen ♥; zonder chemische stoffen en onnodig verpakkingsmateriaal 

Zo kan iedereen een keuze maken om zijn/haar familie op te stellen, maar doordat de set zo uitgebreid is kun je er met een klein team ook prima mee uit de voeten.

De set bestaat uit 18 vilten ankers van 25 x 25 cm en Ø 25 cm, ieder voorzien van een kijkrichting.
NB. De voeten die je op de foto's ziet hebben schoenmaat 38. Grotere voeten kunnen dus niet in zijn geheel op de ankers staan; dat is voor de 'werking' niet nadelig, maar is wel goed om vooraf te weten als je dat zelf wel belangrijk vindt.

Van zowel de vierkante ♂, als de ronde ♀ vormen ontvang je de volgende kleuren:
Rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, wit, grijs en zwart

WOLVILT SCHOONMAKEN:

Wolvilt in de wasmachine is net zo gevaarlijk als je wollen truitje; als het mis gaat heb je maatje mini. Gelukkig is wol van nature vuilafstotend. Mocht er echt viezigheid op komen, dan kun je dit het beste eraf borstelen als het droog is, of deppen als het nat is.

© 2008 - 2023 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel