Tijdelijk niet leverbaar

Beeldspraak Kaartenset

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 26,25 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Spelen met zinnige beelden

Beeldspraak is een kaartenset voor iedereen die graag woorden heeft bij wat zich aandient. Soms hebben we bij gedachten nog geen tekst en is er (nog) geen taal voor wat ons bezighoudt. Beelden kunnen helpen om woorden te vinden, zodat denken, voelen en weten kunnen groeien. De kaarten van Beeldspraak zijn methodisch onderbouwd vanuit o.a. systemisch werk, narratieve therapie en oplossingsgerichte coaching. 

 • Systemisch werk
  De tekeningen zijn zo gekozen dat systemische wetmatigheden, plek, ordening en balans, kunnen worden onderzocht en/of besproken. De kaarten en werkvormen geven je de mogelijkheid patronen te ontdekken, betekenissen te herwaarderen en openen hiermee de weg naar keuzes.

   
 • Metaforische leerlijn
  De metaforische leerlijn is verbonden aan narratief werken. Je gebruikt het (levens-) verhaal om tot heelheid te komen. Hiermee ontstaat een alternatief (herstel) verhaal. In het verhaal kan alles worden ingesloten, ook pijn – medicijn.
   
 • Inclusie
  Bij de totstandkoming van de kaarten hebben we ons sterk gemaakt dat er voor alles plek is. Tegelijkertijd houden we er rekening mee dat we uitsluiten. De lege kaarten geven jou de gelegenheid in te sluiten.

De set bevat naast 48 beeldkaarten ook 48 blanco kaarten die uitnodigen om zelf te tekenen. Verder vind je in de basisset 4 handleidingkaarten met werkvormen en een zelfmaakdoos. Beeldspraak is geschikt voor individuele coaching, en groepsgesprekken in team en klas, over allerlei onderwerpen dichtbij de persoonlijke levenssfeer. 

De ontwerpers van Beeldspraak werken aan een uitbreidingsset voor team- en organisatieontwikkeling. En er zijn ideeën voor een uitbreidingsset ‘symbolen’ en ‘archetypen’. Elk van deze drie thema’s is nu al beknopt vertegenwoordigd in de basisset.

De kaartenset is ontwikkeld door Marianne Zuur en Anouscha Visser
Kijk voor meer inspiratie en deelname aan de workshop op hun website 

 

 

CONTACT

Heb je een vraag? 

Klik op de foto om naar de Vraag & Antwoord
pagina te gaan  

---------------------------------------

Wil je kennismaken?

Klik op de foto om te lezen wie ik ben en hoe Verwonderland is ontstaan

---------------------------------------

Wil je meer
van mijn werk zien?

Klik op de foto om een kijkje te nemen in mijn portfolio

© 2008 - 2021 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel