Kaartenset Resourceful Loopbaan

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 30,00 (inclusief btw)

Kaartenset voor ondersteuning van loopbaangesprekken

Met behulp van deze kaarten ondervang je de blinde vlek van de zelftesten en geef je jouw gesprekspartner een spiegel in een loopbaangesprek. De set is geschikt voor professionals zoals HR managers, coaches en docenten maar ook voor ouders die graag een beter loopbaangesprek willen kunnen voeren met hun kinderen.

Set van 51 kaarten voor ondersteuning van loopbaangesprekken: beroepenvoorkeuren, mate van invloedsbehoefte, leerstijlen, keuzestijlen, loopbaanmotieven, teamposties en persoonlijkheid. 

Met gratis e-book met werkvormen voor volwassenen en kinderen. 

 

De kaartenset is ontwikkeld door Eliane Reehuis van Drijfveerkracht

Eliane: "Ik weet nog dat ik begon met coachen en dat ik moest zoeken naar de juiste woorden, waardoor de ander werd geraakt. Nu ik al een aantal jaren coaches opleid, merk ik dat ze soms op precies hetzelfde blokkeren. Er zijn zoveel mogelijkheden om waarden, vaardigheden, overtuigingen en gedrag te betitelen. Vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leeft de vooronderstelling dat je alle hulpbronnen tot jouw beschikking hebt om jouw doel te bereiken. Sommigen staan alleen nog niet op 'aan'. Dan kunnen anderen je helpen om deze hulpbronnen effectief in te zetten. Met deze kaartenset wilde ik zelf een hulpbron in zakformaat worden. De term 'Resourceful' betekent vindingrijk in het Engels en verwijst mooi naar de hulpbronnen die je daarmee binnen handbereik hebt. Je hebt met deze set een universele bibliotheek aan termen die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken: in verschillende werkvormen of als geheugensteuntjes, affirmaties, visualisaties etc."

 

CONTACT

Heb je een vraag? 

Klik op de foto om naar de Vraag & Antwoord
pagina te gaan  

---------------------------------------

Keuzehulp poppetjes sets

Weet je niet welke familie het beste bij jou past?
Klik op de foto om naar de keuzehulp te gaan  

---------------------------------------

Wil je kennismaken?

Klik op de foto om te lezen wie ik ben en hoe Verwonderland is ontstaan

---------------------------------------

Wil je meer
van mijn werk zien?

Klik op de foto om een kijkje te nemen in mijn portfolio

© 2008 - 2022 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel