Kaartenset Resourceful Basis

Vorige Artikel 10 van 15 Volgende
€ 40,00 (inclusief 21% btw)

Kaartenset gebaseerd op de logische niveaus van Bateson

De logische niveaus van Bateson ken je misschien wel. Het is een krachtig reflectiemodel dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken tijdens het coachen, analyseren en oplossen van problemen. Maar je kunt ze ook gebruiken als leidraad bij een betekenisvol gesprek. Deze kaartenset maakt het werken met de logische niveaus extra leuk; de tekeningen zijn doeltreffend en herkenbaar en door de eenvoud van de figuurtjes mooi te combineren met houten poppetjes.

Deze basisset is ingedeeld in de volgende categoriën:

  • Missie/spritualteit (paars)

  • Identiteit (blauw)

  • Overtuigingen (groen)

  • Vaardigheden (geel)

  • Gedrag (oranje)

  • Omgeving/ (roze)

Het spel bestaat uit 150 kaarten: 56 x 87 mm; met afgeronde hoeken, 2-zijdig bedrukt envoorzien van krasvast mat laminaat. Verpakt in een stevig bedrukt kartonnen doosje met deksel.

Onder het cellofaantje van de kaartenset (op de zijkant van de doos) staat een unieke code, deze geeft je toegang tot een e-book waarin verschillende werkvormen staan. Zo heb je nog meer plezier van je kaartenset.

 

De kaartenset is ontwikkeld door Eliane Reehuis van Drijfveerkracht

Eliane: "Ik weet nog dat ik begon met coachen en dat ik moest zoeken naar de juiste woorden, waardoor de ander werd geraakt. Nu ik al een aantal jaren coaches opleid, merk ik dat ze soms op precies hetzelfde blokkeren. Er zijn zoveel mogelijkheden om waarden, vaardigheden, overtuigingen en gedrag te betitelen. Vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leeft de vooronderstelling dat je alle hulpbronnen tot jouw beschikking hebt om jouw doel te bereiken. Sommigen staan alleen nog niet op 'aan'. Dan kunnen anderen je helpen om deze hulpbronnen effectief in te zetten. Met deze kaartenset wilde ik zelf een hulpbron in zakformaat worden. De term 'Resourceful' betekent vindingrijk in het Engels en verwijst mooi naar de hulpbronnen die je daarmee binnen handbereik hebt. Je hebt met deze set een universele bibliotheek aan termen die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken: in verschillende werkvormen of als geheugensteuntjes, affirmaties, visualisaties etc."

 

CONTACT

Heb je een vraag? 

Klik op de foto om naar de Vraag & Antwoord
pagina te gaan  

---------------------------------------

Wil je kennismaken?

Klik op de foto om te lezen wie ik ben en hoe Verwonderland is ontstaan

---------------------------------------

Wil je meer
van mijn werk zien?

Klik op de foto om een kijkje te nemen in mijn portfolio

© 2008 - 2021 Verwonderland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel